Çukurovada Anadolu Güzel Sanatlar Fakülteleri İçin Yetenek Kursları

Güzel Sanatlar Sınavları Nasıl Yapılıyor

Thumbnail image

 

 

Anadolu Genel Bütün Kurslar Hakkında Kısa Bilgi Veriyor

 Yetenek Sınavları Nasıl yapılır?

Bu tanımlamaya karşı olmakla birlikte dile ”yetenek sınavları” olarak yerleştiği için bu başlığı kullanmak zorunda kaldım.Yeteneksiz insan yoktur…sanat eğitimi almamış,donanımsız insan vardır.Sanat eğitimiyle doyuracağınız ve donanımlı olarak bu sınavlara hazırlayacağınız bireylerin bu sınavlarda başarısız olma ihtimalleri oldukça düşüktür.


Bu sınavlara ”Yetenek Sınavı” demek yerine ”Sanat Eğitimi Yeterlilik Sınavı” demek sanırım daha doğru olacaktır.
Ama unutmamak gerekir ki ”Sanat Eğitimi” oldukça uzun bir süreci gerektiren ciddi bir disiplin alanı
olduğundan,üniversite sınav sonuçları açıklandıktan sonraki kısa dönemde  yüksek ücretler ödenerek gidilen resim ve desen kurslarıyla bu açık kapatılamayacaktır.


Sözün kısası: ”Üniversite sınavını kazanamadım,bari yetenek sınavlarına katılayım da en azından bir Güzel Sanatlar Fakültesine veya Eğitim Fakültesi’ne yerleşeyim..” rüyası görenler, boşuna masrafa girmesinler ve hayal kırıklığına uğramasınlar..!

Dost acı söyler…

Ali ERKUT


Güzel Sanatlara yeteneği olan ve üniversite eğitimini Güzel Sanatlar üzerine almak isteyenler için “yetenek imtihanları” çok önemli  bir aşamadır. Her yıl binlerce insan, üniversite sınavına giren akranlarına ek olarak bir  de Güzel  Sanatlar fakültelerinin yetenek imtihanlarına katılır, eğitimini almak istediği Güzel Sanatlar bölümüne girmek için ter döker. Peki bu yetenek imtihanı nedir ve nasıl yapılıyor ?


1. AŞAMA

Thumbnail image

Sabah saat 07.00 civarı. Öğrenciler ve kendilerine destek olmak için gelen aileleri kampüsün içinden Güzel Sanatlar fakültesine yürüyor. Yaklaşık 2 saat sonra sınavlar başlayacak.

Thumbnail image

 

Thumbnail image

Sınav’da görev alacak hocalar ve Sınav Yürütme Kurulu üyeleri için görevli kartları hazırlandı. Böylece karışıklık olmadan herkes işini rahatça yapabilecek.

Thumbnail image

İlk sınav, kara kalem “model’den desen” çizimi. Modeller de okulun öğrencileri. Sınav öncesi besin takviyelerini alıyorlar çünkü az sonra 1 saat’den fazla bir süre mümkünse kıpırdamadan poz vermeleri gerekecek.

Thumbnail image

Hazırlanan listelerle her öğrencinin hangi sınıfta sınava gireceği belli. Ayrıca her öğrencinin kimlik bilgileri de bu listelerde yazılı. Amaç iyi ya da kötü niyetli yanlışlıkları (örneğin başkasının yerine sınava girme) kontrol edebilmek.

Thumbnail image

Öğrenciler sınav salonlarına alınıyor. Herkes birbirine şans diliyor. Kimi içinden dua ederken kimi arkadaşlarıyla konuşarak stresini atmaya çalışıyor. Bir yıl boyunca beklenen an nihayet geldi işte…

Thumbnail image

Görevliler, öğrencilerin biranönce sınıflarını bulabilmeleri için yardımcı oluyor. Bu arada sınav salonlarına çanta, kağıt, altlık sokmak yasak. Bunları yanlarında getiren öğrenciler bina girişine bırakıyor.

Thumbnail image

Herkes sırasına yerleşiyor. Sınav görevlisi hocalar öğrencilerin yerleşmesine yardımcı oluyor.

Thumbnail image

Model, fotoğraftaki örnek modelin duruşuna göre yerleştiriliyor. Sınav salonlarındaki tüm modeller de bu fotoğraftaki poz’da konumlandırılıyor.

Thumbnail image

Öğrencilere gerekli bilgi ve talimatlar verildikten sonra sınavın başladığı ilan ediliyor. Artık herkes pür dikkat çizmeye başlamış durumda.

Thumbnail image

 

Thumbnail image

Sınav sonunda öğrenciler çalışmalarını imza karşılığında teslim ediyor. Tüm çalışmaların isim bilgilerinin olduğu köşe yapıştırılıyor.

Thumbnail image

Sınav görevlileri çalışma ve imzaları sayıyor bir eksiklik olup olmadığını denetliyor. Varsa da yoksa da bir tutanak tutulup mevcut durum tespit ediliyor. Sonra çalışmalar paketleniyor.

Thumbnail image

Salon görevlileri, çalışmaları kendilerine dağıtılan çantalara koyup Fakülte Sekreterinin odasına getiriyor. Sınav tutanaklarını ve çantaları Fakülte Sekreterine imza karşılığı teslim ediyorlar

Thumbnail image

Sınavdan hemen sonra jüri toplanıyor. Jüri, Fakülte Dekanı ve bölüm başkanlarından oluşuyor. Çalışmalar burada toplanmış durumda.

Thumbnail image

Sınav Yürütme kurulu, 45 derece açılı bir yüzey üzerinde sınıf sınıf çalışmaları jüri üyelerine gösteriyor ve eleme süreci başlamış oluyor.

Thumbnail image

 

Thumbnail image

 

Thumbnail image

 

Thumbnail image

 

Thumbnail image

 

Thumbnail image

İlk aşamayı geçen ve geçemeyen çalışmalar ayrılıyor. “Başarılı” ve “Başarısız” kaşeleri vuruluyor. İlk aşamada herhangi bir sıralama yapılmıyor.

Thumbnail image

Sınava katılan tüm çalışmalar, tüm hocalar tarafından teker teker imzalanıyor.

Thumbnail image

İlk aşamayı geçen çalışmaların isim bilgileri kaydediliyor ve bu bilgiler mevcut listelerdeki isimlerle karşılaştırılarak olası bir hataya karşı kontrol ediliyor.

Thumbnail image

İlk aşamayı geçen ve geçemeyen çalışmalar ayrı ayrı paketleniyor ve üzerlerine tekrar başarılı / başarısız kaşesi vurularak arşive gönderiliyor. Bu arada ilk aşamayı geçen isimler Öğrenci İşlerine gönderilerek son kez kontrol edilip listenin hazırlanması sağlanıyor.

Thumbnail image
Thumbnail image

ilk aşamayı geçenlerin listesi bina camlarına asılıyor. İşte ilk gün böyle geçiyor.


2.AŞAMA

Thumbnail image

İlk aşamayı geçenler hemen ertesi gün  ikinci aşamada sınavlarına girecekleri bölümleri seçmek için tekrar Güzel Sanatlar Fakültesine geldiler. Bu aşamada öğrenci en fazla 5 bölümün sınavına girebiliyor. Tabi her biri için belli bir başvuru ücreti ödemek şartıyla.

Thumbnail image

 

Thumbnail image

Sol taraftaki kartonetler okulun bölümlerini tanıtmak için hazırlandı. Öğrenci buradaki bilgilerle seçeceği bölümler hakkında daha fazla bilgi  sahibi oluyor. Sağ tarafta duvara yansıtılan bilgiler, o an da hangi bölüm sınavına kaç kişinini kayıt yaptırdığını saniyesi saniyesine gösteriyor. Böylece öğrenci hangi bölüm sınavında kaç tane rakiple karşılaşacağını görüp tercihlerinde ona göre strateji belirleyebiliyor.


3.AŞAMA-Bölüm Sınavı

Thumbnail image

Sonraki iki gün bölüm sınavları başlıyor. Grafik bölümü en fazla başvuru alan bölüm. Tam 503 öğrenci Grafik bölümü sınavı için kayıt yaptırdı. Öğrenciler tekrar sınav salonlarına giriyor.

Thumbnail image

Grafik bölümü sınavı 2 aşamadan oluşuyor. Önce 20 dakikalık bir test sınavı var. Bu test bir “Görsel Algı ve Genel Yetenek” testi.

Thumbnail image

Testin hemen ardından öğrencilere birer resim kartonu ve soru kağıdı dağıtılıyor. Yine kara kalem sınavı. Soru kağıdında öğrenciden nasıl bir çalışma istendiği, kağıdın nasıl kullanılacağı, sınavın süresi vb. bilgiler yer alıyor.

Thumbnail image

 

Thumbnail image

 

Thumbnail image

Bu aşamada artık herşey öğrencinin hayal gücüne ve onu yansıtabilme yeteneğine kalmış durumda. Bu arada sınav gözetmeni hocalar, öğrencilerin kağıtlarındaki bilgileri kontrol ederek eksik olanları hemen uyarıyor. Öğrencinin sınavının yanmaması için bu çok önemli.

Thumbnail image

Sınav sonunda, ilk aşamada olduğu gibi yine imza karşılığı işler teslim alınıyor. İsim bilgilerinin olduğu köşe yapıştırılıyor.

Thumbnail image

Görevli hocalar çalışmaları ve imzaları kontrol ederek sınav tutanağını hazırlıyor. Ardından çalışmalar her sınıfın özel çantasına konuluyor ve teslim edilmek üzere yola çıkıyor.

Thumbnail image

Grafik bölümü sınav kağıtları jürinin bulunduğu salona getiriliyor.

Thumbnail image

Kağıtlar sınıflara göre ayrılıyor. Bu arada jüri üyeleri de yerlerini alıyor. Bu aşamada jüri üyeleri bölümün hocalarıdan oluşuyor. Fakülte dekanı, her jürinin doğal üyesi.

Thumbnail image

İlk aşamada olduğu gibi değerlendirme başlıyor. Bu kez 30 asil 30 yedek olmak üzere 60 çalışma değerlendirmeyi geçecek.

Thumbnail image

 

Thumbnail image
Thumbnail image

Değerlendirmenin ardından sıralama aşamasına geçiliyor. Elemeyi geçen 60 çalışma kendi içinde sıralamaya sokuluyor

Thumbnail image
Thumbnail image

Çalışmalar puanlanıyor.

Thumbnail image

ilk aşamada olduğu gibi yine tüm çalışmalar tüm jüri üyeleri tarafından teker teker imzalanıyor.

Thumbnail image

Dereceye giren öğrencilerin isimleri sınav listesindeki isimlerle kontrol edilerek kazananların listesi çıkarılıyor. Daha sonra bu liste yine Öğrenci İşlerine gönderiliyor. Orada test imtihanında aldığı puan ve üniversite giriş sınavlarında aldığı puan da eklenerek sıralama son halini alıyor.

Thumbnail image

Kazanan ve kazanamayan tüm çalışmalar arşive kaldırılmak üzere ayrı ayrı paketleniyor.

Thumbnail image

Dört gün boyunca sabahtan gece yarısına dek süren sınav süreci sonunda bitiyor.

Thumbnail image

Listeler asılıyor. Böylece bir yetenek sınavı daha sona eriyor.

Alıntıdır Orjinal Sayfasını Ziyaret Ediniz



RisusArt Market Açıldı İnceleyiniz
Gurur Tablomuzu İnceleyiniz
Hangi Kursa Gelebiliriz İnceleyiniz
Sanat Sergilerimiz İnceleyiniz
Kurs Saatini ve Fiyatlarını Görmek İçin Tıklayınız
Eğlence ve Etkinlikler İçin Tıklayınız
Anadolu Sanat Market Açıldı Görmek İçin

VideoDerslerVideo Dersi İzle

KarakalemBoyamaKarakalemKuruBoyaKuruBoyaSuluBoyaDersleriSuluBoyaPastelBoyaPastelBoyaYagliBoyaYagliBoyaPerspektifCizimleriPerspektifDijitalBoyamalarDijital

Thumbnail image

Güzel Sanatlara Hazırlık Kursları

Güzel Sanatlara Hazırlık Kursları

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTELERİNE HAZIRLIK KURSLARIMIZ

Sevgili Üniversite Adayları; Bir dershanenin başarısı üniversiteye yerleştirdiği öğrenci sayısıyla orantılıdır. Başarı; programlı bir çalışma sistemiyle, deneyimli, disiplinli ve özverili bir kadro ile mümkündür. 1989 yılından beri üniversiteye öğrenci hazırlamaktayız.

Resim İs Öğretmenliği, Çizgi film / Animasyon, Grafik Öğretmenliği, Çevre Tasarımı, Seramik Öğretmenliği, Endüstriyel Tasarım, Mesleki Resim Öğretmenliği, Cam Tasarımı, İş Eğitimi Öğretmenliği, Sahne Tasarım, Stilistlik, Baskı Sanatları / Özgün Baskı, İç Mimarlık, Seramik, Tekstil Tasarımı, Geleneksel El Sanatları, Resim, Eski Çini Onarımı, Fotoğraf, Tezhip / Süsleme, Heykel, Halı, Kilim ve Kumaş Deseni Tasarımcısı, Grafik, Anadolu Güzel Sanatlar Liselerine Hazırlık.

Birçok öğrencimiz bu bölümlerin varlığını ve bu bölümleri kazanmanın kolay olacağını bilmemektedir. Kaybedecek yıllarım yok diyenler! Yılların tecrübesi ve yüksek başarı oranıyla, sizi eğitim ve Güzel Sanatlar Fakültelerine hazırlamak için kursumuza bekliyoruz. Gelin görüşelim, kayıtsız kalmayın.

Tüm Gruplarla Yapılacak Dersler:

Desen, Perspektif, Tasarım, Boyama Teknikleri, Sanat Tarihi, Sanat Eserlerini İnceleme, Estetik, Mülakat Denemeleri, İmgesel,

Ayrıca kurs süresince geniş kütüphane, dijital ve geçmiş dönemlere ait, Özel Yetenek Sınavında başarılı olmuş öğrencilerimizin resimlerinden oluşan resim arşivimizden yararlanılacaktır.

"Akıl doğuştan yetenek çalışmayla kazanılır."

BU KURSU SATIN AL

"Gelin Kursumuzda Kayıtsız Kalmayın"

Devamı İçin..

Hobi Sanat Kurslarımız

Hobi Sanat Kurslarımız

Hobi Olarak Anadolu Sanat Eğitim Kurumlarında Gelebileceğiniz Kurslarımız:

Bu Arada Gelmek İsterseniz Web Tasarım Kursları, Photoshosp Kursları, Karikatür Kursları, Sitilistlik Kurslarına da Katılabilirsiniz

Anadolu Güzel Sanatlar Merkezimizde Hobi, Güzel Sanatlar Fakültelerine Hazırlık, Güzel Sanatlar Liselerine Hazırlık ve Çocuk Grupları için resim, heykel, ebru, fotoğraf kurslarımız 12 ay boyunca devam etmektedir.

Hobi ve çocuk gruplarında kayıtlarımız 1 aylık yapılır ve kursiyer istediği kadar kurslara devam edebilir.

Yağlıboya, karakalem, pastel, sulu boya tekniklerini en kolay yöntemleri ile öğrenebilirsiniz. Sezon içerisinde çeşitli mekânlarda sergilerimiz yapılmaktadır. Kurslarımızın yanı sıra gezilerimize, doğa yürüyüşlerimize, yemekli-eğlenceli toplantılarımıza dileyen tüm arkadaşlarımız ve misafirlerimiz daverlidir.

Sanatın güzel yüzleri ile tanışmanız için sizleri bir çayımızı içmeye davet ediyoruz.

BU KURSU SATIN AL

Devamı İçin..

Çocuklar İçin Resim Kursları

Çocuklar İçin Resim Kursları

Çocuğunuzdaki resim ve sanat yeteneğini keşfedin...

Anadolu güzel sanatlar resim kursunda 06 - 13 yaş grubu çocuklarımız resim, suluboya, yağlıboya, moda tasarımı, heykel, seramik, cam vitray, çalışmaları yaparak güzel sanatlara ilk adımlarını atarlar.

Bir yandan çeşitli boya malzemelerinin kullanımlarını ve uygulama biçimlerini öğrenirken, bir yandan da el becerilerini geliştirirler. Anadolu güzel sanatlar resim kursu, çocuklarla resim programlarında onların hayal güçlerini, sözel ve sayısal zekalarını geliştirici özel teknik ve yöntemler kullanır.

Alanında uzun yıllar çalışmış, eğitim formasyonuna sahip sanat eğitmenleri tarafından bu yöntemler uygulanır. Sevgili veliler, bu yıl çocuklarınızı ödüllendirerek yeteneklerini keşfediniz. İlköğretim öğrencilerine yönelik sanat ve teknolojik tasarım, resim kurslarımıza katılarak, geleceğin sanatçı adaylarını yetiştirelim. Çocuk gruplarımızda öğrenciler 11 ay boyunca ders alabilirler.

Grup şeklinde yapılan derslerimizin sonucunda, teknik bilgilerin yanı sıra sosyal açıdan da çocuk psikolojisi üzerinde çok olumlu sonuçlar gözlenmektedir. İstenilen tarihte kayıt olunabilir. Her yıl mayıs ayı sonunda çalışmalar çeşitli galerilerde sergilenir. Dileyen çocuklar yaz sezonunda aylık paket programlarımıza da katılabilirler.

Kurslarımız Katılan Çocuklar Kurs Sonunda Aşağıdaki Tekniklerde Öğrenmiş Olacaktır. Ebru Sanatı, Kuru Boya, Pastel Boya, Sulu Boya, Guaş Boya ile tuval, Akrilik Boya İle Tuval, Alüminyum Folyo Kabartma ve Boyama Teknikleri, Cam Boyama-Vitray, Kâğıt İşleri, Kâğıt Hamuru Çalışmaları, Şekillendirme, Seramik ve Heykel Çalışmaları,

Kolaj Teknikleri Öğretilmesi Hedeflenmiştir.

Anadolu Güzel Sanatlar Merkezi

BU KURSU SATIN AL

Devamı İçin..

Fotoğrafçılık Kursları

Fotoğrafçılık Kursları

Ebru sanat kursları

Ebru kurslarımız birebir özel ders olarak veya gruplara verilmektedir. Saat ve gün sizinle birlikte kararlaştırılabilir. 1. Kur toplamda 16 saattir. Ebru malzemeleri kursa ait olarak veya öğrencinin kendisine ait olarak iki türlü fiyatlandırmak tayız. Dileyen öğrenciler 2. Kura devam ederek daha profesyonel anlamda ebru derslerine devam edebilirler. 1. Kur sonunda öğrencilere “başarı belgesi” verilmektedir.

Akşam veya hafta sonu da ders alabilirsiniz. 2 aylık kurlarla, talebe göre haftada bir veya daha fazla gün, 2’şer saatlik derslerle verilmektedir. Boya ve kâğıt malzemeleri kurumumuz tarafından karşılanmaktadır. Dileyen arkadaşlar temel derslerin bitiminden sonra ebru üzerine resim, minyatür, tezhip-hat dersleri ile güzel çalışmalara devam edebilirler.

Klasik ebrular; battal ebru, gelgit ebru, hafif ebru, şal ebru, bülbülyuvası, taraklı ebru, kumlu ebru, hatip ebrusu, çiçekli ebru, akkase ebru olarak ebru çeşitleri ve ebru üstü desen modellemeleri vb. Gibi dersler yapılmaktadır.

Atölyemize; yapılan çalışmalarımızı görmeye tüm ebru dostlarımızı bekliyoruz.

Hafta içi ve hafta sonu 10 kişilik gruplarla çalışmalar yapılmaktadır. Çalışmalarımızda ebru hakkındaki tüm tecrübelerimiz aktarılmaktadır. En az 3 ay süren çalışmalarımız sonunda tüm ebru teknikleri uygulamalı olarak yapılır. İleri düzey çalışmalarını sürdüren birçok ebru dosyalarımızda vardır.

Çocuklara yönelik ebru dersleri çocuk gruplarında da verilmekte, birebir özel ders şeklinde de verilmektedir. Çocuklar yaş seviyelerine göre, dersin girişinde önce malzemenin tanıtımını dinlemekte daha sonra ilk örnekte öğretmenlerini izlemek ve tekrara etmek suretiyle ebru derslerini yapmaktadırlar.

Sanatsever velilerimiz, çocuklarınızın yeteneklerinin kaybolup gitmesine izin vermeyiniz. Resim kursları onların dışa vuramadıkları duygularını anlatmalarına yardımcı olurken, her türlü yeteneklerini de geliştirmektedir. Renkli dünyalarını çeşitli faaliyetler ile doyuma ulaştırarak kişisel gelişimlerine olumlu katkılar sağlayalım; çünkü sanat ve eğitimle yaşadığımız dünyanın güzelleşeceğinize iyi biliyoruz.

Akıl doğuştan yetenek çalışmayla kazanılır.

Kursumuzda: deneyimli hocalar ve yaz dönemlerinde üniversiteden okuyan öğrencilerimizin stajyer öğrencileri katılmaktadır.

BU KURSU SATIN AL

Devamı İçin..

Ebru Kursları

Ebru Kursları

Ebru sanat kursları

Ebru kurslarımız birebir özel ders olarak veya gruplara verilmektedir. Saat ve gün sizinle birlikte kararlaştırılabilir. 1. Kur toplamda 16 saattir. Ebru malzemeleri kursa ait olarak veya öğrencinin kendisine ait olarak iki türlü fiyatlandırmak tayız. Dileyen öğrenciler 2. Kura devam ederek daha profesyonel anlamda ebru derslerine devam edebilirler. 1. Kur sonunda öğrencilere “başarı belgesi” verilmektedir.

Akşam veya hafta sonu da ders alabilirsiniz. 2 aylık kurlarla, talebe göre haftada bir veya daha fazla gün, 2’şer saatlik derslerle verilmektedir. Boya ve kâğıt malzemeleri kurumumuz tarafından karşılanmaktadır. Dileyen arkadaşlar temel derslerin bitiminden sonra ebru üzerine resim, minyatür, tezhip-hat dersleri ile güzel çalışmalara devam edebilirler.

Klasik ebrular; battal ebru, gelgit ebru, hafif ebru, şal ebru, bülbülyuvası, taraklı ebru, kumlu ebru, hatip ebrusu, çiçekli ebru, akkase ebru olarak ebru çeşitleri ve ebru üstü desen modellemeleri vb. Gibi dersler yapılmaktadır.

Atölyemize; yapılan çalışmalarımızı görmeye tüm ebru dostlarımızı bekliyoruz.

Hafta içi ve hafta sonu 10 kişilik gruplarla çalışmalar yapılmaktadır. Çalışmalarımızda ebru hakkındaki tüm tecrübelerimiz aktarılmaktadır. En az 3 ay süren çalışmalarımız sonunda tüm ebru teknikleri uygulamalı olarak yapılır. İleri düzey çalışmalarını sürdüren birçok ebru dosyalarımızda vardır.

Çocuklara yönelik ebru dersleri çocuk gruplarında da verilmekte, birebir özel ders şeklinde de verilmektedir. Çocuklar yaş seviyelerine göre, dersin girişinde önce malzemenin tanıtımını dinlemekte daha sonra ilk örnekte öğretmenlerini izlemek ve tekrara etmek suretiyle ebru derslerini yapmaktadırlar.

Sanatsever velilerimiz, çocuklarınızın yeteneklerinin kaybolup gitmesine izin vermeyiniz. Resim kursları onların dışa vuramadıkları duygularını anlatmalarına yardımcı olurken, her türlü yeteneklerini de geliştirmektedir. Renkli dünyalarını çeşitli faaliyetler ile doyuma ulaştırarak kişisel gelişimlerine olumlu katkılar sağlayalım; çünkü sanat ve eğitimle yaşadığımız dünyanın güzelleşeceğinize iyi biliyoruz.

Akıl doğuştan yetenek çalışmayla kazanılır.

Kursumuzda: deneyimli hocalar ve yaz dönemlerinde üniversiteden okuyan öğrencilerimizin stajyer öğrencileri katılmaktadır.

BU KURSU SATIN AL

Devamı İçin..

Heykel Kursları

Heykel Kursları

Heykel Kursları,

Heykel kurslarımızda kişilerin talepleri doğrultusunda şekillenmektedir. Bu talep şöyle gerçekleşmektedir. Kişiler veya gruplara, kurs saatlerini öğretmenle birlikte karar vermektedirler. Kurs ücretli özel dersler şeklinde verilmektedir. Gün ve saatler sizinle birlikte kararlaştırılabilir. Hafta sonu veya akşam saatlerinde de ders alabilirsiniz.

Heykel çalışmaları kilden, alçıdan, tahtadan, mermerden ya da taştan oyma, (yontma) şeklinde yapılmaktadır. Kursiyerlerimizin daha çok talepleri büst ve rölyef çalışmalarıdır. Heykel yapımı yetenek, bilgi ve beceri gerektiren bir iştir.

Bir heykelci taşı ya da tahtayı oymak için gereken kesici araçları kullanmayı becerdikten başka, büyük bir taşı pürüzsüz ve düzgün olarak biçimlendire bilmelidir. Bu alan sanatların sultanı görülür, en eski sanat dallarından biridir. Kursiyerlerimizin hepsinin büyüklerden oluştuğunu düşünmeyelim çocuklarımızın da geldikleri heykel atölyelerimiz vardır. Çocukların Katıldıkları Heykel Gruplarımız Var

Çocukların gelişiminde sanatın payı kuşkusuz çok büyüktür. El kol ve otomasyon, otomasyon hareketlerinin gelişmesine katkıda bulunacaktır. Çocuklarımızı çevresel etkenlerde kötü alışkanlıklardan uzak tutacaktır. Sanat birleştirici ve bir arada tutucudur.

BU KURSU SATIN AL

Devamı İçin..


Adanadaki Sanat Evlerinin Adresleri, Adanadaki Sanat Kanalları, Adanadaki Sanat Kurslarına Kayıtsız Kalmayınız, Adanadaki Sanat Merkezleri, Adanadaki Sanat ve Eğitimleri, Adanadaki Sanat ve Sanat Derslerini İnceledin Mi